Home / Investime / Sistemimi dhe riparimi i hapesirave publike

Sistemimi dhe riparimi i hapesirave publike

#Berati1vitNëPunë #BashkiaBerat #Beratipunon #njëhappërpara #KudoPunohet

Si 1 vit më parë, si ditën e parë, puna nuk ka ndalur, sistemim dhe riparim i hapësirës publike në Rajonin nr.2, pallati 86, pastrim dhe rehabilitim tashmë i ish tregut të fruta perimeve në lagjien ’30 Vjetori’ në një hapësirë shplodhëse për të gjithë komunitetin e zonës, si dhe hapja kanalizimeve në Rajonin nr.1 pranë pallatit të të pastrehëve.
Nga pak çdo ditë, çdo vit.