Home / Investime / Rehabilitimi i stadiumit “Tomori”

Rehabilitimi i stadiumit “Tomori”

#BashkiaBerat #BashkiaPërSportin
#ForcaTomori

Kanë përfunduar me sukses përpjekjet për rehabilitimin e stadiumit të qytetit, duke krijuar jo vetëm kushte të mira për ekipin e Tomorit për zhvillimin e ndeshjeve në Berat në sezonin e ri 2016-’17, por edhe një ambient të pastër e të gjelbëruar.

Ndihmesa jonë për skuadrën dhe tifozët beratas ka qënë dhe do të jetë si në stadiumin “Tomori”, edhe në ambientet stërvitore të të gjitha grupmoshave, sepse jemi koshient që skuadra beratase dhe tifozët e zjarrtë që e mbështesin ekipin e qytetit, meritojnë më shumë 🙂

SUKSESE SKUADRËS DHE DREJTUESVE NË SEZONIN E RI 2016-’17!