Home / Investime / Shtimi i siperfaqeve te gjelbra

Shtimi i siperfaqeve te gjelbra

BashkiaBerat #Beratipunon #MbrojmëMjedisin #Bashkërisht

Nuk jemi vetëm duke i’u shërbyer sipërfaqeve ekzistuese të gjelbërta, por me përkushtimin e kolegëve tanë jemi duke shtuar sipërfaqet e reja, në lagjen “30 Vjetori” dhe në lulishten e pedonales tashmë i janë kthyer parcelat me trendafila e lule, të cilat i kanë munguar pas investimit që i’u bë pedonales.

Gjithashtu, po bëjmë të mundur sistemimin e ambjenteve të gjelbërta në shkolla, ku ditën e djeshme u kryen shkollat “Ajet Xhindole” dhe “Kristaq Capo”.

Kujdesi për ruajtjen e luleve nuk duhet të jetë vetëm nga punonjësit e Bashkisë por edhe nga qytetarët, ndaj ju lutemi mbrojini ato.