Home / Aktivitete / Ekspozita e dy artistëve durrsakë

Ekspozita e dy artistëve durrsakë

Në ambientet e Galerisë së Arteve ‘’ Edward Lear’’, dje u çel ekspozita e dy artistëve durrsakë,Shpresa Milaqi Bajko dhe Ilir Dosari.Në ekspozitë u prezantuan 35 vepra me teknika të ndryshme si vaj në kanavacë,akuarel dhe pirografi.