Home / Aktivitete / Nata e Dyte e Festivalit Multikulturor Berat

Nata e Dyte e Festivalit Multikulturor Berat

#BeratiOnRock
Dita e 2-të e #FestivaliMultikulturorBerat në një atmosferë elektrizuese me Marsela Çibukaj, DJ dhe shumë muzikë e argëtim!

Vazhdojmë nesër në ditën e fundit të Festivalit Multikulturor, por jo të argëtimit.

Na ndiqni!