Home / Tag Archives: festivali

Tag Archives: festivali

Nata e Dyte e Festivalit Multikulturor Berat

#BeratiOnRock Dita e 2-të e #FestivaliMultikulturorBerat në një atmosferë elektrizuese me Marsela Çibukaj, DJ dhe shumë muzikë e argëtim! Vazhdojmë nesër në ditën e fundit të Festivalit Multikulturor, por jo të argëtimit. Na ndiqni!  

Read More »

Festivali Mesir Paste në Manisa

Në Festivalin Mesir Paste në Manisa , morën pjesë përfaqësues nga të gjitha Bashkitë Binjake me Manisën, përfshirë edhe Delegacionin e Bashkisë Berat. Festivali Mesir Paste në Manisa, është një traditë shumë e vjetër në historinë e qytetit, që daton në gati 500 vjet. Në vitin 2012, Festivali Mesir Paste …

Read More »