Home / Aktivitete / Zv/Ministri Kinez i Kulturës Z. Ding Wei gjatë takimit të tij me Kryetarin e Bashkisë Z. Petrit Sinaj

Zv/Ministri Kinez i Kulturës Z. Ding Wei gjatë takimit të tij me Kryetarin e Bashkisë Z. Petrit Sinaj

Zv/Ministri Kinez i Kulturës Z. Ding Wei gjatë takimit të tij me Kryetarin e Bashkisë Z. Petrit Sinaj. Vizita organizohet në kuadrin e lidhjeve të bashkëpunimit ndërmjet Ministrive të Kulturës të Kinës dhe Shqipërisë. Zv/Ministri Kinez i Kulturës Z.Ding dhe Kryetari i Bashkise Z. Sinaj biseduan rreth mundësive të bashkëpunimit kulturor ndërmjet qytetit të Beratit dhe qyteteve në Kinë.