Home / Aktivitete / Nenkryetari i Bashkise Matera viziton Muzeun Onufri

Nenkryetari i Bashkise Matera viziton Muzeun Onufri

 

Nenkryetari i Bashkise Matera (Itali) Giovanni Schiuma viziton Muzeun Onufri ne Berat dhe qytetin , ne kuadrin e lidhjeve te bashkepunimit ndermjet Komunes Matera dhe Bashkise Berat.   Dy qytetet jane duke bashkepunuar ne vendosjen e lidhjeve te perbashketa ne kulture, art, kreativitet.

Matera eshte shpallur Kryeqyteti Europian i Kultures per vitin 2019.