Home / Njoftime / Takimi me Banken Boterore

Takimi me Banken Boterore

Kryetari i Bashkise Berat Z. Petrit Sinaj gjate takimit me Drejtoren e Bankes Boterore Znj. Tahseen Sayed, ku u diskutua mbi programin e financimit te Bankes Boterore per Shqiperine e Jugut ne fushen e turizmit. Programi synon te mbeshtesi edhe qytetin e Beratit, fillimisht me 2 projekte infrastrukturore qe nxisin aksesin e vizitoreve ne Qendren Historike dhe me ngritje kapacitetesh per Njesine e Menaxhimit te Destinacionit prane Bashkise Berat.