Home / page 27

Blog Archives

Takimi me personat me aftesi te kufizuar

Ne daten 17.03.2016 ne sallen e Keshillit Bashkiak Drejtoria e Sherbimit Social ne bashkepunim me Shoqaten e Personave te Verber zhvilloi nje takim mbi temen e Punesimit te Personave me Aftesi te Kufizuar ne kuader te sloganit « Vizion per Punesimin ».Ne kete takim moren pjese N/Kryetarja e Bashkise Berat,Drejtoria e Sherbimit …

Read More »

Projekti per sistemin e ri te adresave

U zhvillua sot ne sallen e mbledhjeve te Keshillit Bashkiak Berat,takimi i pare i grupit te punes “Per venien ne funksion te sistemit te ri te adresave dhe popullimin e tij”.Realizimi i ketij projekti ndikon ne zgjidhjen e shume problemeve te deritanishme qe ka patur cdo sherbim/sistem publik apo privat …

Read More »

Dita e Veres

Me rastin e Dites se Veres, Bashkia Berat organizoi nje koncert festiv ne Kalane e qytetit,kushtuar kesaj dite te bukur, me kengetare te njohur te muzikes beratase. Nje risi qe tashme eshte bere tradite eshte edhe promovimi i talenteve te rinj,ku nuk mungonte trupa e baletit te femijeve drejtuar nga …

Read More »

Festime per Diten e Veres

Ne shkollen “Koco Brisku” ne Lapardha, ne bashkepunim me Qendren Kombetare te Muzeumeve, u zhvillua nje aktivitet artistiko-kulturor me rastin e Dites se Veres. Ne kete aktivitet, te mbajtur ne ambjentet e shkolles, krahas tingujve dhe ngjyrave te stines spikaste kulinaria dhe gatimet per stinen e pranveres. Te pranishem ishin …

Read More »

Analiza vjetore 2015

Fjala e Kryetarit te Bashkise z.Petrit Sinaj ne analizen vjetore 2015 te Bashkise Berat: Pershendetje te gjitheve!   Analiza ekonomiko financiare e vitit 2015 te cilen zhvillojme sot nuk eshte thjesht dhe vetem detyrim administrative. Si produkt i nje praktike pune qe vlereson domosdoshmerine e analizave periodike te veprimtarise, ky …

Read More »

Takim ne Njesine Administrative Roshnik

Takim me kryetaret e fshatrave te njesise administrative Roshnik. Ku krahas ndarjes se vulave zyrtare, ky takim ne pranine e nenkruetarit te bashkise z. Çlirim Brisku sherbehu edhe si nje seance degjimi per te gjitha problemet dhe shqetesimet qe ka kjo njesi administrative.

Read More »

Aktivitet me rastin e 8 Marsit

Stafi i Bashkise, ne emer te Kryetarit te Bashkise Berat z.Petrit Sinaj ka dhuruar lule per grate dhe nenat e reja ne Spitalin Rajonal te Beratit, me rastin e festes se 8 Marsit.  

Read More »

Aktivitet me mesuesit me rastin e Festes se 7 Marsit

Ne daten 7 Mars ,me rastin e Festes se Mesuesit ,Bashkia Berat organizoi ne Qendren Kulturore nje ceremoni me mesues te qytetit te Beratit.Ne ceremoni merrnin pjese Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj dhe autoritete lokale,mesues pensioniste,mesues aktive te cilet kane arritje ne profesionin e tyre ,drejtues te shkollave dhe edukatore …

Read More »

Festa per femijet dhe grate ne nevoje

Me rastin e festave, mbi 70 gra të veja dhe të divorcuara dhe fëmijët e tyre kaluan 2 netë dhe 3 ditë te Bonita në Plazhin e Durrësit. Pritja u bë nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë , Z. Petrit Sinaj, me rastin e festave. Në këto ditë festash, famijet …

Read More »