Home / Aktivitete / Aktivitet me rastin e 8 Marsit

Aktivitet me rastin e 8 Marsit

Stafi i Bashkise, ne emer te Kryetarit te Bashkise Berat z.Petrit Sinaj ka dhuruar lule per grate dhe nenat e reja ne Spitalin Rajonal te Beratit, me rastin e festes se 8 Marsit.