Home / Aktivitete / Festime per Diten e Veres

Festime per Diten e Veres

Ne shkollen “Koco Brisku” ne Lapardha, ne bashkepunim me Qendren Kombetare te Muzeumeve, u zhvillua nje aktivitet artistiko-kulturor me rastin e Dites se Veres. Ne kete aktivitet, te mbajtur ne ambjentet e shkolles, krahas tingujve dhe ngjyrave te stines spikaste kulinaria dhe gatimet per stinen e pranveres. Te pranishem ishin Kryetari i Bashkise z. Petrit Sinaj bashke me nje pjese te stafit qe e shoqeronte.