Home / Aktivitete / Festa per femijet dhe grate ne nevoje

Festa per femijet dhe grate ne nevoje

Me rastin e festave, mbi 70 gra të veja dhe të divorcuara dhe fëmijët e tyre kaluan 2 netë dhe 3 ditë te Bonita në Plazhin e Durrësit. Pritja u bë nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë , Z. Petrit Sinaj, me rastin e festave. Në këto ditë festash, famijet në nevojë kanë më shumë nevojë se kurdoherë për mbështetjen e institucioneve dhe komunitetit.