Home / Tag Archives: 7marsi

Tag Archives: 7marsi

Festa per femijet dhe grate ne nevoje

Me rastin e festave, mbi 70 gra të veja dhe të divorcuara dhe fëmijët e tyre kaluan 2 netë dhe 3 ditë te Bonita në Plazhin e Durrësit. Pritja u bë nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë , Z. Petrit Sinaj, me rastin e festave. Në këto ditë festash, famijet …

Read More »