Home / Aktivitete / Projekti per sistemin e ri te adresave

Projekti per sistemin e ri te adresave

U zhvillua sot ne sallen e mbledhjeve te Keshillit Bashkiak Berat,takimi i pare i grupit te punes “Per venien ne funksion te sistemit te ri te adresave dhe popullimin e tij”.Realizimi i ketij projekti ndikon ne zgjidhjen e shume problemeve te deritanishme qe ka patur cdo sherbim/sistem publik apo privat ne Republiken e Shqiperise.Implementimi i ketij projekti do te sjelle disa perfitime: perfitimin primar te lidhjes se cdo shtetasi me nje adrese unike duke patur informacion per numrin e shtetasve dhe vendbanimin e tyre,planifikimin me te mire te territorit,mundesi per gjenerimin e statistikave per banesat dhe popullsine,ne sistemin fiskal,bankar dhe ate gjyqesor.Takimi drejtohej nga N/kryetari i Bashkise z.Clirim Brisku,asistonte ne takim Prefekti I Qarkut z.Fadil Nasufi .