Home / Tag Archives: sistemiadresave

Tag Archives: sistemiadresave

Projekti per sistemin e ri te adresave

U zhvillua sot ne sallen e mbledhjeve te Keshillit Bashkiak Berat,takimi i pare i grupit te punes “Per venien ne funksion te sistemit te ri te adresave dhe popullimin e tij”.Realizimi i ketij projekti ndikon ne zgjidhjen e shume problemeve te deritanishme qe ka patur cdo sherbim/sistem publik apo privat …

Read More »