Home / Njoftime (page 50)

Njoftime

Njoftim

Ne kuader te punes per Hartimin e Plan Buxhetit te vitit 2016,kane nisur takimet dhe diskutimet ne Njesite Administrative te Bashkise Berat.Diten e premte,date 06.11.2015 eshte zhvilluar takimi me kryetaret e fshatrave ne Njesine Administrative Sinje. 3 nga pikat qe jane premtuar per vitin 2016 nga Bashkia Berat ishin: Rikonstruksioni …

Read More »

Njoftim

Më 29-30 tetor 2015, grupi i biznesmenëve italianë organizoi një seri takimesh me aktorët kryesorë të fushës se turizmit të Beratit, për të diskutuar mundësi investimi dhe zhvillimi të zonës në të ardhmen. Shoqëruar nga presidenti i Federatës Shqiptare të Rafting z. Zamo Spathara u takuan me kryetarin e Bashkisë …

Read More »

Bashkëpunim me Komunën Norcia në Itali

Gjatë fundjavës së 24-25 tetorit, 2015 , Kryetari i Bashkisë Berat z.Petrit Sinaj i shoqëruar nga Presidenti i Federatës Shqiptare të Rafting, z. Zamo Spathara, vizitoi qytetet italiane Norcia dhe Orvieto në zonën e Umbrias. Kjo vizitë është një iniciativë bashkëpunimi midis dy qyteteve ( Beratit dhe Norcia) për zhvillimin …

Read More »

Hartimi i Planit të Veprimeve për Bashkinë Berat- përcaktohen prioritetet e punës për Bashkinë e re të Beratit

Reforma territoriale ka reduktuar njesitë e qeverisjes vendore në Shqipëri, nga 373 në 61 dhe si rezultat çdo njësi e qeverisjes vendore ka një rritje të ndjeshme në madhësinë gjeografike, popullatë dhe kompleksitetin operacional.Në përputhje me nevojat e Bashkive,USAID nëpërmjet programit PLGP (Programi i Qeverisjes Lokale) ka mbështetur në 3 …

Read More »

Lista e fituesve per vendet e lira te punes

Lista e fituesve per vendet e lira te punes sipas pozicioneve: 1.Specialist  Nivelit te larte te Prokurimeve      Valentina Karabina 2. Specialist Nivelit te Larte Planifikimit te Territorit ,Kontrollit dhe Planeve te Detajuara vendore     Mirjan Bregu 3.Specialist i nivelit te Larte te promovimit te turizmit      Mishela   Muxhaj 4.Specialist i Nivelit te …

Read More »

Transporti dhe Licensat Profesionale

Vizioni i Bashkisë së Beratit për administrimin e rrugëve dhe transportit publik synon një përqasje të integruar të zhvillimit ekonomik të qytetit, të përmirësimit të jetës së qytetarëve dhe të mbrojtjes së ambientit kundrejt zhvillimit të rrjetit rrugor dhe një transporti publik të shpeshtë, të shpejtë, të besueshëm dhe konfort. …

Read More »

Njoftim

Konsullata e Italise ne Vlore ne bashkepunim me Bashkine Berat , organizojne Diten e Enjte date 22 Tetor  ne oren 18.00 , nje koncert te grupit Arberesh  ne sallen  e Qendres Kulturore . Ju ftojme te merrni pjese.

Read More »

Lista e pikeve te konkurrenteve per vendet e lira te punes

Lista e pikeve te konkurrenteve per vendet e lira te punes :   Specialist i Nivelit te Larte Strategjie dhe Zhvillimi: 1.Feridiola Berberi   84  pike   Specialist i Nivelit te Larte te Prokurimeve: 1.Valentina Karabina  86  pike   Specialist i Nivelit te Larte te Bujqesise: 1.Ilir Kanavace   80 pike   Specialist i Nivelit te …

Read More »

Degjesa publike per Hartimin e Planit te Pergjithshem Vendor

Ne daten 16.10.2015 ora 11.00 ne ambjentet e Bashkise Berat u organizua degjesa e pare publike ne lidhje me hartimin e Planit te Pergjithshem vendor. Ky takim u zhvillua ne zbatim  te Ligjit nr. 115/2014 datë 31.7.2014 “ Për ndarjen administrative – territoriale të njësive të qeverisjes vendore në Republikën …

Read More »

Takimi me kompanine italiane AMIA

Takimi i zhvilluar me Kompanine Italiane AMIA, kompani e cila vepron ne Komunen Verona ne fushen e mbetjeve urbane dhe sherbimeve publike. Takimi u organizua ne kuadrin e bashkepunimit per projektin e diferencimit te mbetjeve urbane ne qytetin e Beratit.

Read More »