drug rx list

Kremtohet 29 nentori ,data e Clirimit te Atdheut Ceremonia me rastin e Festes se 28 Nentorit Ekspozite me dokumenta dhe foto të vjetra të 6 Firmëtarëve Beratas të Deklaratës së Pavarësisë Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 25.11.2016 Degjesat publike per hartimin e plan buxhetit Aktiviteti me teme “Une mbroj te drejtat e femijeve” Takimi me Agjencine e Zhvillimit te Rajoneve 3 Përfaqësues të Samitit të Diasporës vizitojnë Beratin Prezantimi i trajnerit te Fk Tomori Degjesa publike ne Njesine Administrative Sinje Prof.Petraq Papajorgjit i jepet Titulli”Qytetar Nderi” Inagurohet lulishtja e re ne lagjen “30 Vjetori” Takimi per Festat e Fundvitit Ceremonia e dhënies së titullit”Qytetar Nderi”,z.Novruz Vengoceremoninë zyrtare të dhënies së titullit”Qytetar Nderi”,z.Novruz Vengo Promovimi i vepres se plote te shkrimtarit te njohur rus Anton Pavllovic Cehov Pastrimi i kanaleve ujitëse Perurohet kopshti i femijeve ne Lapardha Ekspozita Ndërkombëtare e Trashëgimisë Kulturore Udhetimi studimor per turizmin Mbledhja e Këshillit Bashkiak Berat date 21.10.2016

Kremtohet 29 nentori ,data e Clirimit te Atdheut

Berat- Kremtohet 29 nentori ,data e Clirimit te Atdheut Sinaj-  Kjo date simbolike na afron me shume me Europen Data…

Ceremonia me rastin e Festes se 28 Nentorit

Bashkia,Berat me rastin e 28 Nëntorit,104 vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë organizoi ceremoninë zyrtare në Lapidarin kushtuar Dëshmorëve të Kombit.Morën…

Ekspozite me dokumenta dhe foto të vjetra të 6 Firmëtarëve Beratas të Deklaratës së Pavarësisë

Në ambiente te Galerisë së Arteve ‘’Edward Lear’’ në Berat, me rastin e 104 vjetorit të Pavarësisë, u organizua ekspozita…

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 25.11.2016

U zhvillua sot mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite : 1.Relacion dhe Projekt-Vendim “Mbi miratimin e dhënies së…

Degjesat publike per hartimin e plan buxhetit

Bashkia Berat,ne kuader te pergatitjes se plan buxhetit te vitit 2017 ka zhvilluar degjesat publike ne te gjitha njesite administrative…

Aktiviteti me teme “Une mbroj te drejtat e femijeve”

Bashkia Berat nen kujdesin e Kryetarit te Bashkise z.Petrit Sinaj mbeshteti aktivitetin me teme “Une mbroj te drejtat e femijeve”,sllogani…

Takimi me Agjencine e Zhvillimit te Rajoneve 3

Agjencia e Zhvillimit të Rajoneve 3 #AZHR3 #RDA3 Regional Development Agency No.3 Përkrahë bashkive të Beratit, për të asistuar një…

Përfaqësues të Samitit të Diasporës vizitojnë Beratin

Përfaqësues të Samitit të Diasporës vizitojnë Beratin. Vizita e organizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Shqipërisë në bashkëpunim…

Prezantimi i trajnerit te Fk Tomori

Diten e djeshme Kryetari i Bashkise njekohesisht President e Klubit te Futbollit Tomori z. Petrit Sinaj, bashke me stafin drejtues…

Degjesa publike ne Njesine Administrative Sinje

Ne Njesine Administrative Sinje u zhvillua degjesa publike ne lidhje me propozimet per hartimin e projekt buxhetit te vitit 2017.Ne…

Prof.Petraq Papajorgjit i jepet Titulli”Qytetar Nderi”

Dje në Pallatin e Kulturës “Margarita Tutulani” Bashkia Berat organizoi ceremoninë zyrtare të dhënies së Titullit “Qytetar Nderi”,Prof.Petraq Papajorgjit, Dekan…

Inagurohet lulishtja e re ne lagjen “30 Vjetori”

Inagurohet lulishtja e re ne lagjen “30 Vjetori” Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj u premton banoreve te tjera investime qe…

Takimi per Festat e Fundvitit

Shumë energji pozitive,bashkëpunim dhe frymëzim gjatë diskutimeve me përfaqësuesit Fetarë, Shoqërinë Civile, përfaqësues të Bankave dhe Institucioneve Publike, mbi organizimin…

Ceremonia e dhënies së titullit”Qytetar Nderi”,z.Novruz Vengoceremoninë zyrtare të dhënies së titullit”Qytetar Nderi”,z.Novruz Vengo

Në Bar-Restorant “Gega””,Bashkia Berat organizoi ceremoninë zyrtare të dhënies së titullit”Qytetar Nderi”,z.Novruz Vengo( klarinetist),i njohur si Nokja i Beratit.Morën pjesë…

Promovimi i vepres se plote te shkrimtarit te njohur rus Anton Pavllovic Cehov

Diten e premte, dt. 28 tetor 2016, ora 11.00, Bashkia e Beratit ne bashkepunim me Shoqaten e Miqesise Shqiperi –…

Pastrimi i kanaleve ujitëse

Në vijim të Programit të mbështetjes për Bujqesine , pas perfundim të sezonit të ujitjes për vitin 2016 , Bashkia…

Perurohet kopshti i femijeve ne Lapardha

Është përuruar Kopshti i fëmijëve në Lapardha më financim të Bashkisë së Beratit.Janë rreth 50 fëmijë të cilët frekuentojnë këtë…

Ekspozita Ndërkombëtare e Trashëgimisë Kulturore

Në datën 24 Tetor 2016, me ftesë të Konfederatës Kulturore të Shoqatave të Huaja (KUKS), Ambasada e Shqiperise ne Danimarke…

Udhetimi studimor per turizmin

Stafi i Bashkive Berat, Përmet dhe Gjirokastër mori pjesë në një udhëtim studimor organizuar nga Banka Botërore në qytetet e…

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Berat date 21.10.2016

U zhvillua sot mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite : 1.Relacion dhe Projekt-Vendim “Mbi miratimin e dorëheqjes së…

Investime

Inagurohet lulishtja e re ne lagjen “30 Vjetori”

Inagurohet lulishtja e re ne lagjen “30 Vjetori”

Nov 3, 2016 | Comments Off

Inagurohet lulishtja e re ne lagjen “30 Vjetori” Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj u premton banoreve te tjera investime qe...

Turizmi

Tryezë e rrumbullakët me bizneset turistike

Tryezë e rrumbullakët me bizneset turistike

Aug 2, 2016 | Comments Off

#BashkiaBerat #Berati1vitNëPunë #happërpara #promovim #biznese #turizëm #app #VisitBerat Sot u organizua një tryezë e rrumbullakët me bizneset turistike, për njohjen...

Njoftime

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL PËR KATEGORINË EKZEKUTIVE (SPECIALIST)

Dec 1, 2016 | Comments Off

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL PËR KATEGORINË EKZEKUTIVE (SPECIALIST) Niveli I kërkuar I diplomës MASTER...

Aktivitete

Kremtohet 29 nentori ,data e Clirimit te Atdheut

Kremtohet 29 nentori ,data e Clirimit te Atdheut

Nov 29, 2016 | Comments Off

Berat- Kremtohet 29 nentori ,data e Clirimit te Atdheut Sinaj-  Kjo date simbolike na afron me shume me Europen Data...

Kryetari Petrit Sinaj

Projekte me Partnerë të Huaj

Transaksione thesari

Pëlqej në Facebook