Home / lajme / Vizita e Kryeministrit Rama në Berat

Vizita e Kryeministrit Rama në Berat

Me Kryeministrin Rama vizituam disa prej projekteve të përfunduara dhe inspektuam disa prej projekteve transformuese për qytetin e Beratit ku puna vijon intensivisht😊

✅Materniteti
✅By-pass
✅Parkimi
✅Selamllik
✅DRSHTRR Berat

Berati po ndryshon dhe ky ndryshim do të sjellë cilësi jetese më të mirë për banorët si dhe do ta kthejë Beratin në një pol të rëndësishëm turistik.

#PunaVazhdon 🤝🏻
#PërBeratinQëDuam ❤️