Home / lajme / “PyjetON”

“PyjetON”

“PyjetON” ✅ ishte tema e aktivitetit të sotëm ku kisha kënaqësinë që së bashku me nxënësit e shkollës 9-vjeçare “1Maji” dhe drejtoreshën e Zyrës Vendore Arsimore u angazhuam për mbjelljen e fidanëve në malin Partizan 🌳
Shkolla “1 Maji”, startoi këtë nismë me mbi 200 fidanë, për të vijuar me secilën shkollë të Bashkisë Berat.
👉