Home / lajme / Berat Green Half Marathon

Berat Green Half Marathon

Berat Green Half Marathon âœ…đŸŠ”
-Mbani shënim datën 7 Prill dhe regjistrohuni
për të qënë pjesë e garës së vrapuesve
nĂ« Berat 💛 Nuk Ă«shtĂ« thjesht njĂ« garĂ«
por eksplorim i natyrës, historisë dhe
magjisë së Beratit, duke u bërë pjesë e
një komuniteti vrapuesish jo vetëm nga
ShqipĂ«ria por edhe nga shumĂ« vende tĂ« tjera. KĂ«tĂ« vit, kemi njĂ« numĂ«r mĂ« táșœ
lartë të rregjistrimeve krahasuar me
edicionin e parĂ«. Do kemi surprizađŸ€
-Pasta Party 🍝-Koncert đŸŽč đŸŽ€-10km
dhe 21km run đŸŠ” -Çmime 🏆-Maratona e
fĂ«mijĂ«ve đŸ‘« VRAPO PËR MJEDISIN!
Link i regjistrimit👉
https://worldsmarathons.com/marathon/berat-green-half-marathon?fbclid=PAAaa149uRhWizM8W4yQvEwDnCnANMGCoH58LaElith72I0yUW9sm1gQ1ZiT4_aem_AeMrgdyWNSDNf5MyZh3jzjA7dWq0Z5x9nZklMTRCQ6MTV-0aereFZQc50KdaQtKHXl4