Home / 2024 / April / 03

Daily Archives: 03/04/2024

SHPALLJE  PËR VENDE TË LIRA PUNE PËR  INSPEKTOR  NË DREJTORINË E POLICISË BASHKIAKE

SHPALLJE  PËR VENDE TË LIRA PUNE PËR  INSPEKTOR  NË DREJTORINË E POLICISË BASHKIAKE Në zbatim të  ligjit nr. 89/2022  “Për Policinë Bashkiake” , si edhe Vendimin e Këshillit të Ministrave nr.452, datë 26.07.2023 “Për miratimin e rregullorës kuadër të  Policisë Bashkiake”, kreu III “Rregullat dhe Procedurat e detajuara të pranimit …

Read More »