Home / Të Reja (page 30)

Të Reja

Lista paraprake e fituesve per pranim ne sherbimin civil ne kategorine ekzekutive (specialist )

BASHKIA BERAT NJËSIA E MENAXHIMIT TË BURIMEVE NJERËZORE NJOFTIM MBI SHPALLJEN E LISTËS PARAPRAKE TË FITUESËVE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE(SPECIALIST) Njësia e Menaxhimit të Burimeve njerëzore në Bashkinë Berat në zbatim të nenit 25 të ligjit Nr.152/2013 “Për statusin e nepunësit Civil” I ndryshuar , si …

Read More »

Ndeshja Tomori – Naftetari

Sot ne stadiumin e qytetit tone, ekipi i TOMORIT rimerr kreun e kampionatit. Nje mega fitore ndaj miqve te Kucoves me rezultatin e thelle 4-0, nxjerr ne pah seriozitetin e Kryetarit te Bashkise ,i cili mbajti premtimin “Do t’i rikthej dinjitetin TOMORIT”, punen dhe perkushtimin e Bashkise qe e ka …

Read More »

Deklaratë për vendosjen e Marrdhënieve të Binjakëzimit ndërmjet qytetit Luoyang, Kinë dhe Berat, Shqipëri .

Qyteti Luoyang në Provincën e Kinës dhe qyteti Berat-Shqipëri, bazuar në marrdhënie miqësore të barabarta,parime reciproke dhe dypalëshe,bien dakord të ndërmarrin shkëmbime për të promovuar bashkëpunimin e përbashkët si më poshtë, me qëllimin vendosjen e marrdhënieve të miqësisë. Qytetet e Luoyangut dhe Beratit vendosin Marrëdhënie Binjakëzimi,duke vënë në jetë shkëmbimet …

Read More »

Nënshkruhet Marrëveshja e Binjakëzimit ndërmjet qyteteve Luoyang në Kinë dhe qytetit të Beratit; dy qytete Pasuri Botërore të UNESCO-s

Me Ftesë të Bashkisë Luoyang dhe me mbështetjen e Ambasades Kineze në Shqipëri, Kryetari i Bashkise Berat Z. Petrit Sinaj, në vijim të vizites së tij në Provincën Henan në Kine, zhvilloi një vizite zyrtare në Bashkine Luoyang, një qytet ndër më të vjetrit në Kinë, Pasuri Botërore e Unesco-s. …

Read More »

Kampionati Kombëtar i Peshengritjes

Në datën 2 Prill 2016, në Shtërmen u zhvillua Kampionati Kombëtar i Peshëngritjes për U15-20 dhe U13-17,ku morren pjese 14 ekipe. Ekipi i peshngritjes Tomori morri pjese dhe u perfaqesua me 4 peshengritesa.Ekipi beri nje paraqitje te mire me keto vende:Ardit Agalliu vend te I kateg.69kg, Hysen Dingo vend te …

Read More »

Provimi per vendet e lira te punes

Në zbatim të nenit 22,26 të ligjit Nr.152/2013 “Për statusin e nepunësit Civil” I ndryshuar , si edhe të kreut VII , pika 7 të VKM nr.243 datë 18.03.2015 të Këshillit të Ministrave “Për pranimin, lëvizjen paralele, periudhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive” , kreut II ,pika 11 …

Read More »

Ndeshja Tepelena – Tomori

Diten e djele date 10.04.2016 ne qytetin e Tepelenes ekipi yne i Tomorit luajti ndeshjen e javes se 18. Nje loje e veshtire ne transferte, por qe nuk mundi te ndaloje fitoret e ekipit tone,ku arriti te fitoje me rezultatin e ngushte 0-1. Me gol te shenuar nga Kanapari ne …

Read More »

NJOFTIM PER REZULTATET E VERIFIKIMIT PËRFUNDIMTAR PËR PRANIMIN NË NIVELIN EKZEKUTIV NË SHËRBIMIN CIVIL (SPECIALIST)

Në zbatim të nenit 22 të ligjit Nr.152/2013 “Për statusin e nepunësit Civil” I ndryshuar , si edhe të kreut IV , pika 2 të VKM nr.243 datë 18.03.2015 të Këshillit të Ministrave “Për pranimin, lëvizjen paralele, peridhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive” , Njësia e e Menaxhimit …

Read More »

Takimi i Kryetarit te Bashkise Berat z.Petrit Sinaj ne Provincen Henan

Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj,gjatë takimit më Zv/ Presidentin e Provincës Henan ( Kinë) Z. Shi Jichin. Programi i vizitës organizohet nga Provinca Henan në bashkëpunim me Ambasadën e Kinës në Shqipëri, në kuadrin e punimeve të Forumit Ekonomik që zhvillohet çdo vit në këtë Rajon të Kinës …

Read More »