Home / Të Reja / Rijetezimi dhe valorizimi i trashegimnise kulturore

Rijetezimi dhe valorizimi i trashegimnise kulturore

Bashkia Berat dhe DRKK Berat ne datat 12-16 Prill 2016 ishin pjese e Javes se Trajnimit Nderkombetar
Tema: “Rijetezimi dhe valorizimi i trashegimnise kulturore”.Organizimi i ketij trajnimi u mundesua nga Shoqata Nderkombetare Franceze per qytetet e artit dhe historise ANVPAH&VSSP ne Bordo FRANCE. Gjate ketij trajnimi u prezantua zyra e interpretimin turistik si dhe projekte te trashegimnise kulturore te qytetit te Beratit.