Home / Tag Archives: turizmi

Tag Archives: turizmi

Rijetezimi dhe valorizimi i trashegimnise kulturore

Bashkia Berat dhe DRKK Berat ne datat 12-16 Prill 2016 ishin pjese e Javes se Trajnimit Nderkombetar Tema: “Rijetezimi dhe valorizimi i trashegimnise kulturore”.Organizimi i ketij trajnimi u mundesua nga Shoqata Nderkombetare Franceze per qytetet e artit dhe historise ANVPAH&VSSP ne Bordo FRANCE. Gjate ketij trajnimi u prezantua zyra e …

Read More »