Home / Të Reja (page 52)

Të Reja

Plani i ri per Bulevardin Kryesor

Ky studim ka ne thelb  rikonfiguriminin e bulevardit “Republika”, te sheshit qendror te qytetit ,axhensise si edhe trajtimin e rrjetit rrugor dhe infrastruktures nentokesore ne shëtitoren Osumi si dhe te rruges Antipatrea (nga sheshi i axhensise deri tek merkatoja e qytetit). Rikompozimi nga pikëpamja arkitektonike  duke  trajtuar veshjen me pllaka …

Read More »

DREJTORIA E SHERBIMEVE SOCIALE

Drejtoria  e Sherbimeve Sociale, ashtu si edhe sistemi i Mbrojtjes Sociale ne Shqiperi, eshte perfshire ne nje proces te reformimit teresor si ne strukturen e saj , ashtu edhe ne pergjegjesite , problematiken e punes , me synim minimizimin e perjashtimit social per komunitetet ,grupet e individet ne nevoje. Nder …

Read More »

Sherbime Publike

Bashkia Berat ka vlerësuar shërbimet publike si shërbime që ndikojnë në mënyrë të drejpërdrejtë tek qytetari. Përmirësimi i tyre çdo vit ka qenë dhe do të mbetet prioritet i punës tonë. Sot në rrugën drejt hyrjes në familjen e madhe europiane, sektorët e shërbimit hasin sfida të mëdha, sfida të …

Read More »

Plani për Zhvillimin e Turizmit

Bashkia Berat nënshkroi kontratën me Organizatën Hollandeze për Zhvillim (SNV) në muajin Prill 2010 për hartimin e Planit të Veprimit të Turizmit për Beratin. Projekti synon zhvillimin e destinacionit të një siti në UNESCO dhe ka disa aktivitete: a-      Hartimin e një Plani Veprimi për Turizmin b-      Studim mbi potencialet …

Read More »