Home / Të Reja (page 40)

Të Reja

Mbledhja e Keshillit Bashkiak ,date 21.12.2015

Ditën e Hënë , datë 21.12 .2015, ora 10:00,në sallën e Pallatit te Kulturës u zhvillua mbledhja e radhës e  Këshillit Bashkiak me këtë rend dite : 1. Informacion“Për Dhënien e Ndihmës Ekonomike për Periudhën 1-31 Dhjetor 2015 . 2. Relacion dhe Projekt-Vendim “Mbi Miratimin e Bursave për Nxënësit dhe …

Read More »

Panairi i Festave te Fundvitit

Panairi i Festave të Fundvitit 18.12.2015-31.12.2015 Përgjatë pedonales së qytetit u paraqitën vlerat e Agrobiznesit dhe Artizanatit. Në panairin e fundvitit u ekspozuan prodhimet e zones si : ulliri, vera, fruta, perime. Vlerat kulturore të paraqitura nën punimet e drurit, produkte të ricikluara, qëndistari, punëdore, bizhuteri.

Read More »

Panairi i Agrobiznesit ne sheshin qendror te qytetit

Ministri i Bujqesise Edmond Panariti ka inspektuar Panairin e Fundvitit te Agrobiznesit ne qytetin e Beratit.Ministri ka vleresuar cilesine e prodhimeve te zones,te cilat tha ai jane vlere jo vetem per tregun tone,por edhe ate te huaj. Ministri i Bujqesise,Edmond Panariti ka inspektuar Panairin e Agrobiznesit ne Berat,ku jane ekspozuar …

Read More »

Takim per menaxhimin e mbetjeve urbane

Përfaqsues të Bashkisë Berat zhvilluan sot një takim të rëndësishëm ku u prezantuan teknika të reje dhe inovative me përfaqsues të kompanisë zviceriane EPPM. Bashkia Berat e konsideron shërbimin e pastrimit të qytetit si një e drejtë thelbësore të qytetarëve dhe si një shërbim që duhet të jetë gjithnjë në …

Read More »

Takim me Përfaqësuesin e Përhershëm të Programit të Kombeve te Bashkuara ne Shqipëri ( PNUD) Z. Brian J. Williams.

Në Bashkinë Berat u zhvillua një takim ndërmjet Përfaqësuesit të Përhershëm të Programit të Kombeve te Bashkuara ne Shqipëri ( PNUD) Z. Brian J. Williams dhe Nënkryetarit të Bashkisë Berat Z. Çlirim Brisku. Gjatë takimi palët vlerësuan projektet e përbashkëta të zbatuara në qytetin e Beratit, të cilat kanë iniciuar …

Read More »

Komedia “Me e vertete se e verteta”

 “Me e Vertete se e Verteta”, nje komedi nga Martial Courcier, realizuar ne skenen e pallatit te kultures “Margarita Tutulani” Berat,ne datat 15 dhe 16 dhjetor 2015, nga regjizor dhe aktor Marsel Greva ,me drejtor artistik Renuard Nimani.Kostumograf Ened Kuka dhe formulim muzikor Eno Shori ,me aktoret Laura Nezha dhe …

Read More »

Titujt e nderit ,te akorduar nga Keshilli Bashkiak nder vite

Qytetar nderi Vexhi Buharaja Isuf Vrioni Azem Hajdari Asim Zuba Sejfulla Myftari Koli Haxhistasa Gerhald Teodolos Arben Zylyftari Ilir Ngresi Qeramudin Durdia Suora Franca Carbone Maksut Derrasa Hasan Nallbani Ymer Deshnica Imzot Ignat Triantis Astrit Veliaj Dhimiter Dushi Kozma Dushi Zino Matathia Vangjel Zoto Yusuf Toska Zaim Kuci Shpetim Leka …

Read More »

Kryetari i Bashkise pret një grup nxënësish miq të librit, të Shkollës Irfan Ngjeqari.

Kryetari i Bashkisë Z. Petrit Sinaj, në prag të Festave të Fundvitit , priti në zyren e tij, një grup nxënësish të klasave të dyta të Shkollës Jopublike Irfan Ngjeqari. Ai iu uroi nxënësve suksese në procesin arsimor dhe i përgëzoi për nismen e tyre ‘’ Miq të librit’’. Kryetari …

Read More »

Rehabilitimi i kanalizimeve ne lagjen “10 Korriku”

Bashkia Berat ka nisur nderhyrjet per rehabilitimin e kanalizimeve te ujerave te larta ne lagjen “10 Korriku”,ne pallatet e Burimit.Ky investim pritet te zgjidhe problematiken e banoreve te pallateve te krijuar prej 20 vitesh. Brenda 10 ditesh, investimi i Bashkise perfundon dhe i jep zgjidhje problemit te permbytjes jo vetem …

Read More »

Ceremonia e ndezjes se dritave per festen e Vitit te Ri

Ne vijim te aktiviteteve te festave te fundvitit ,dje Bashkia Berat organizoi ceremonine e ndezjes se dritave.Ne ceremoni ishin te pranishem qytetare,nxenes te shkollave te qytetit.Kryetari i Bashkise,z.Petrit Sinaj , uroi qytetaret per festat e fundvitit,dhe se bashku me nje grup valltaresh te Qendres Kulturore ndezen dritat e pemes se …

Read More »