Home / Aktivitete / Komedia “Me e vertete se e verteta”

Komedia “Me e vertete se e verteta”

 “Me e Vertete se e Verteta”, nje komedi nga Martial Courcier, realizuar ne skenen e pallatit te kultures “Margarita Tutulani” Berat,ne datat 15 dhe 16 dhjetor 2015, nga regjizor dhe aktor Marsel Greva ,me drejtor artistik Renuard Nimani.Kostumograf Ened Kuka dhe formulim muzikor Eno Shori ,me aktoret Laura Nezha dhe Marsel Rupi.