Home / Aktivitete / Panairi i Festave te Fundvitit

Panairi i Festave te Fundvitit

Panairi i Festave të Fundvitit 18.12.2015-31.12.2015
Përgjatë pedonales së qytetit u paraqitën vlerat e Agrobiznesit dhe Artizanatit.
panairin e fundvitit u ekspozuan prodhimet e zones si : ulliri, vera, fruta, perime.
Vlerat kulturore të paraqitura nën punimet e drurit, produkte të ricikluara, qëndistari, punëdore, bizhuteri.