Home / Sporti / Kampionati Kombëtar i Peshengritjes

Kampionati Kombëtar i Peshengritjes

Në datën 2 Prill 2016, në Shtërmen u zhvillua Kampionati Kombëtar i Peshëngritjes për U15-20 dhe U13-17,ku morren pjese 14 ekipe. Ekipi i peshngritjes Tomori morri pjese dhe u perfaqesua me 4 peshengritesa.Ekipi beri nje paraqitje te mire me keto vende:Ardit Agalliu vend te I kateg.69kg, Hysen Dingo vend te II kateg.85kg, Romeo Filaj vend te I kateg.77kg, Anxhelo Bufi vend te III kateg 77kg.
Si ekip, Tomori u rendit ne vend te III.