Home / Tag Archives: peshengritje

Tag Archives: peshengritje

Kampionati Kombëtar i Peshengritjes

Në datën 2 Prill 2016, në Shtërmen u zhvillua Kampionati Kombëtar i Peshëngritjes për U15-20 dhe U13-17,ku morren pjese 14 ekipe. Ekipi i peshngritjes Tomori morri pjese dhe u perfaqesua me 4 peshengritesa.Ekipi beri nje paraqitje te mire me keto vende:Ardit Agalliu vend te I kateg.69kg, Hysen Dingo vend te …

Read More »