Home / Aktivitete (page 2)

Aktivitete

KARNAVALET NE BERAT

#Karnavalet në #Berat Faleminderit fëmijë, të rinj e të rritur që na e bëtë këtë mbrëmje kaq madhështore veshur me maska e kostume të mrekullueshme. Faleminderit Giz Albania dhe RDA Berat për bashkëpunimin. #BeratiiAktiviteteve    

Read More »

FESTA E ROSHNIKUT

Atmosferë e mrekullueshme nga “Festa e Roshnikut”. Produktet e zonës, muzikë, vallet dhe lojërat e bën këtë festë fantastike për turistët dhe të gjithë pjesmarrësit #BeratiiAktiviteteve

Read More »

FESTIVALI KOMBETAR I TEATRIT PER FEMIJE

FESTIVALI KOMBETAR I TEATRIT PER FEMIJE (2 korrik, Nata Finale) Mbrëmja e natës finale të “Festivalit Kombëtar të Teatrit për Fëmijë” Shumë urime super talenteve të gjithë qyteteve pjesëmarrëse, të cilët na e zbukuruan për më shumë se një javë kurorën madhështore të Kalasë së Beratit. Një falenderim shkon edhe …

Read More »

FESTA E QERSHISE

Super Festa e Qershisë Faleminderit të gjithë qytetarëve të Beratit, beratasin tonë aq të dashur Z.Kozma Dushi dhe Znj.Liljana Kondakçi, fëmijët e kopshteve dhe artizanëve tanë që me prezencën e tyre e bënë këtë aktivitet edhe më madhështor. #EjaNëBerat

Read More »

1 QERSHORI (Festa e femijeve)

Gëzuar 1 Qershorin motivi ynë i madh, sfiduesit e fortë, që na mësoni se çka duhet të bëjmë akoma më shumë, për ju, për gjithë qytetin dhe jo vetëm.

Read More »

Çmimi letrar-“Vexhi Buharaja”

Çmimi letrar “Vexhi Buharaja” Vexhi Buharaja është shkrimtar letrar i cili ka lindur ne qytetin e Beratit. Pas studimeve ai u kthye të jetonte përsëri në Berat me familjen e tij. Buharaja është përkthyes, interpretues dhe studiues kryesor i mbishkrimeve turko-arabe në Shqipëri. Dorëshkrimet e tij, janë ende një minierë …

Read More »

Bashkia Berat dhe UNICEF prezantuan sot fushatën #TëBesoj

Bashkia Berat dhe UNICEF prezantuan sot fushatën #TëBesoj si një thirrje për nxitjen e aktorëve përgjegjës për ndalimin e abuzimit seksual të fëmijëve në Shqipëri. Instalacioni do të qëndrojë i vendosur për dy javë pranë parkut ‘’Dëshmorët e Kombit’’ dhe paraqet disa histori të vërteta. Bashkia Berat dhe institucionet përgjegjëse …

Read More »