Home / Aktivitete / FESTIVALI KOMBETAR I TEATRIT PER FEMIJE

FESTIVALI KOMBETAR I TEATRIT PER FEMIJE

FESTIVALI KOMBETAR I TEATRIT PER FEMIJE (2 korrik, Nata Finale)

Mbrëmja e natës finale të “Festivalit Kombëtar të Teatrit për Fëmijë”

Shumë urime super talenteve të gjithë qyteteve pjesëmarrëse, të cilët na e zbukuruan për më shumë se një javë kurorën madhështore të Kalasë së Beratit.

Një falenderim shkon edhe për çdo bashki pjesmarrëse në këtë aktivitet me yjet e vegjël që shkëlqyen në skenë.

Faleminderit juria për seriozitetin dhe dedikimin dhe skuadra e B

ashkisë Berat.

#BeratiiAktiviteteve

#BeratiiFëmijëve