Home / Aktivitete / 1 QERSHORI (Festa e femijeve)

1 QERSHORI (Festa e femijeve)

Gëzuar 1 Qershorin motivi ynë i madh, sfiduesit e fortë, që na mësoni se çka duhet të bëjmë akoma më shumë, për ju, për gjithë qytetin dhe jo vetëm.