Home / Aktivitete / 77 VJETORI I CLIRIMIT TE BERATIT

77 VJETORI I CLIRIMIT TE BERATIT

13 Shtatori

77 vjetori i Çlirimit të qytetit nga pushtuesit, kujtojmë dhe nderojmë heronjtë tanë.

Lavdi dëshmorëve