Home / Aktivitete / FESTA E QERSHISE

FESTA E QERSHISE

Super Festa e Qershisë

Faleminderit të gjithë qytetarëve të Beratit, beratasin tonë aq të dashur Z.Kozma Dushi dhe Znj.Liljana Kondakçi, fëmijët e kopshteve dhe artizanëve tanë që me prezencën e tyre e bënë këtë aktivitet edhe më madhështor.

#EjaNëBerat