Home / Aktivitete / FESTA E ROSHNIKUT

FESTA E ROSHNIKUT

Atmosferë e mrekullueshme nga “Festa e Roshnikut”.

Produktet e zonës, muzikë, vallet dhe lojërat e bën këtë festë fantastike për turistët dhe të gjithë pjesmarrësit

#BeratiiAktiviteteve