Home / Aktivitete / KARNAVALET NE BERAT

KARNAVALET NE BERAT

#Karnavalet#Berat

Faleminderit fëmijë, të rinj e të rritur që na e bëtë këtë mbrëmje kaq madhështore veshur me maska e kostume të mrekullueshme.

Faleminderit Giz Albania dhe RDA Berat për bashkëpunimin.

#BeratiiAktiviteteve