Home / Të Reja (page 20)

Të Reja

Prezantimi i Kartës Rinore Evropiane

#Bashkë #RiniaBeratase #BashkiaBerat #BeratiPunon #NjëHapPërpara #KudoPunohet #ÇdoDitë #ÇdoVit Të premten me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, zhvilluam takim prezantues dhe informues me OJF-në e Youth Act si dhe me të rinjtë beratas, në një takim që konsistoi në prezantimin e Kartës Rinore Evropiane, e vlefshme në 38 vende të …

Read More »

Sistemimi dhe riparimi i hapesirave publike

#Berati1vitNëPunë #BashkiaBerat #Beratipunon #njëhappërpara #KudoPunohet Si 1 vit më parë, si ditën e parë, puna nuk ka ndalur, sistemim dhe riparim i hapësirës publike në Rajonin nr.2, pallati 86, pastrim dhe rehabilitim tashmë i ish tregut të fruta perimeve në lagjien ’30 Vjetori’ në një hapësirë shplodhëse për të gjithë …

Read More »

Punimet e Ndermarrjes se Gjelberimit

#BashkiaBerat ‪#‎ÇdoDitëPunohet‬ ‪#‎KudoPunohet #Rehabilitim‬ #Mjedis Gjatë ditës së djeshme, Ndërrmarja e Gjelbërimit realizoi në Njësinë Administrative Otllak pastrimin e barërave dhe mbetjeve të ndryshme në pjesët e gjelbërta të fshatrave Otllak dhe Dyshnik, të shoqëruara edhe me korrjen e barit dhe krasitjen e shkurreve dekorative.   Gjithashtu, prashitja e luleve si dhe shkulja …

Read More »

Vizita e Zv/ambasadorit te SHBA ne Bashkine Berat

#USembassy #BashkiaBerat #bashkëpunim #Mbështetje #promovim #USAID Kryetari i Bashkisë z. Petrit Sinaj, pas ceremonisë për pastrimin e mbetjeve të municioneve në Gjoroven, zhvilloi një takim në bashki me zv/ambasadorin amerikan në Shqipëri z. Muniz, ku diskutuan mbi sfidat dhe mundësitë e zhvillimit të Bashkisë së Re të Beratit, pas ndarjes …

Read More »

Operacionet e pastrimit të tre hotspot-eve me municione të paplasura në Gjoroven, Palikësht dhe Mbreshtan

#BashkiaBerat #Beratipunon #komunitet #bashkëpunim #municione #pastrim #mbështetjeCivile Kanë përfunduar operacionet e pastrimit të tre hotspot-eve me municione të paplasura në Gjoroven, Palikësht dhe Mbreshtan, nga Kompania Norvegjeze e pastrimit NPA në bashkëpunim me Ministrinë Mbrojtjes dhe me financim nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Territori i këtyre tre zonave tashmë …

Read More »

Tryezë e rrumbullakët me bizneset turistike

#BashkiaBerat #Berati1vitNëPunë #happërpara #promovim #biznese #turizëm #app #VisitBerat Sot u organizua një tryezë e rrumbullakët me bizneset turistike, për njohjen më të mirë të Qendrës së Interpretimit Turistik në qendër të qytetit  dhe prezantimin e Logos se Beratit me qëllim koordinimim dhe promovimin e bizneseve turistike te qytetit, edhe me …

Read More »

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 29.07.2016

Diten e premte,date 29.07.2016 u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite : 1. Relacion dhe Projekt-Vendim “Për dhënien e ndihmës ekonomike, pagesës së paaftësisë dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1-31 Korrik 2016”. 2. Relacion dhe Projekt-Vendim “Për ndryshimin në Vendimin e Këshillit Bashkiak nr.20, datë …

Read More »

Kampi i gureskalitesve ne Berat

Ditën e sotme, në praninë e kryetarit të Bashkisë Z. Petrit Sinaj, është përmbyllur “Kampi i Gurskalitësve Berat”. Një iniciativë e Bashkisë Berat dhe partnerëve, e cila synon të ndërgjegjësojë brezin e ri si dhe qytetarët për rëndësinë e ruajtjes së trashëgimisë kulturore të qytetit. Në kamp morën pjesë të …

Read More »

Nata e Dyte e Festivalit Multikulturor Berat

#BeratiOnRock Dita e 2-të e #FestivaliMultikulturorBerat në një atmosferë elektrizuese me Marsela Çibukaj, DJ dhe shumë muzikë e argëtim! Vazhdojmë nesër në ditën e fundit të Festivalit Multikulturor, por jo të argëtimit. Na ndiqni!  

Read More »

Spektakli “Portokalli” ne Berat

Nën kujdesin Kryetarit të Bashkisë Berat, Z. Petrit Sinaj, ditën e Martë në qytet u organizua Portokallia në Berat. Programi i famshëm televiz u mirëprit nga banorët e qytetit, te cilët ishin derdhur në shesh për t’u argëtuar dhe shijuar nga afër spektaklin. Programe të ngjashme artistike dhe kulturore do …

Read More »