Home / Aktivitete / Ceremonia festive e ndezjes se dritave

Ceremonia festive e ndezjes se dritave

Me urimin se ditet qe vijne do jene me te bukura e shpirti i njerëzve plot me dritë, Kryetari i Bashkisë Z. Petrit Sinaj ne shoqërine e fëmijëve te Qëndres Kulturore te Fëmijëve dhe te qindra qytetarëve hapi siparin e aktiviteteve te shumta artistike, kulturore,promovuese per festat e Krishtlindjeve dhe Vitin e Ri qe nis me simbolin e festave ” NDEZJEN E DRITAVE ” te pemës së Krishtlindjeve dhe dekorit festiv.
Z. Petrit Sinaj ftoi te gjithë qytetarët te jene prezente ne qender te qytetit, por jo vetem, per te ndjekur nje kalendar te ngjeshur me aktivitete kulturore per te gjitha moshat dhe ti presin sa me gëzueshëm festat.