Home / Tag Archives: dritat

Tag Archives: dritat

Ceremonia festive e ndezjes se dritave

Me urimin se ditet qe vijne do jene me te bukura e shpirti i njerëzve plot me dritë, Kryetari i Bashkisë Z. Petrit Sinaj ne shoqërine e fëmijëve te Qëndres Kulturore te Fëmijëve dhe te qindra qytetarëve hapi siparin e aktiviteteve te shumta artistike, kulturore,promovuese per festat e Krishtlindjeve dhe …

Read More »