Home / Njoftime (page 97)

Njoftime

Njoftim

Konsullata e Italise ne Vlore ne bashkepunim me Bashkine Berat , organizojne Diten e Enjte date 22 Tetor  ne oren 18.00 , nje koncert te grupit Arberesh  ne sallen  e Qendres Kulturore . Ju ftojme te merrni pjese.

Read More »

Lista e pikeve te konkurrenteve per vendet e lira te punes

Lista e pikeve te konkurrenteve per vendet e lira te punes :   Specialist i Nivelit te Larte Strategjie dhe Zhvillimi: 1.Feridiola Berberi   84  pike   Specialist i Nivelit te Larte te Prokurimeve: 1.Valentina Karabina  86  pike   Specialist i Nivelit te Larte te Bujqesise: 1.Ilir Kanavace   80 pike   Specialist i Nivelit te …

Read More »

Degjesa publike per Hartimin e Planit te Pergjithshem Vendor

Ne daten 16.10.2015 ora 11.00 ne ambjentet e Bashkise Berat u organizua degjesa e pare publike ne lidhje me hartimin e Planit te Pergjithshem vendor. Ky takim u zhvillua ne zbatim  te Ligjit nr. 115/2014 datë 31.7.2014 “ Për ndarjen administrative – territoriale të njësive të qeverisjes vendore në Republikën …

Read More »

Takimi me kompanine italiane AMIA

Takimi i zhvilluar me Kompanine Italiane AMIA, kompani e cila vepron ne Komunen Verona ne fushen e mbetjeve urbane dhe sherbimeve publike. Takimi u organizua ne kuadrin e bashkepunimit per projektin e diferencimit te mbetjeve urbane ne qytetin e Beratit.

Read More »

Takimi me perfaqesues te Ambasades Zviceriane

Kryetari i Bashkisë Berat, zhvilloi sot një takim me Zv/ Ambasadorin e Zvicrës në Shqipëri Z. Philip Keler, dhe Z. Eduart Rumani, përfaqësues i Kooperimit Zvicerian. Qëllimi i takimit ishte diskutimi mbi fillimin e projektit të mbetjeve urbane në Rajonin e Beratit, projekti i cili ka marrë miratimin e financimit …

Read More »

Njoftim

Ne zbatim te ligjit Nr.115/2014 ,date 31.07.2014 “Per ndarjen administrative-territoriale te njesive te qeverisjes vendore ne Republiken e Shqiperise” si dhe ligjit nr. 107/2014 “Per Planifikimin dhe Zhvillimin e Territorit”,Bashkia Berat ne mbeshtetje financiare dhe teknike te projektit te USAID per Planifikimin dhe Qeverisjen Vendore (PLGP) eshte duke hartuar Planin …

Read More »

Lista e konkurrenteve per vendet e lira te punes,qe kualifikohen per fazen e dyte

Lista e konkurrenteve qe kane marre mbi 40 pike ne provimin me shkrim,te ndare sipas pozicioneve:   Specialist i Nivelit te Larte Strategjie dhe Zhvillimi: 1.Feridiola Berberi   50 pike 2.Ermelinda Nebiu     45 pike   Specialist i Nivelit te Larte te Prokurimeve: 1.Valentina Karabina  48 pike   Specialist i Nivelit te …

Read More »

Njoftim mbi konkurrsin per vendet e lira te punes

Lista e konkurrenteve,te cilet kane marre mbi 70 pike dhe do te thirren per intervisten me goje,do te afishohet diten e merkure ,date 14.10.2015 ,ora 14:00 ne faqen zyrtare te Bashkise. Intervista me goje do te zhvillohet diten e enjte,date 15.10.2015 ,ora 12:00,ne sallen e Keshillit Bashkiak ,ne katin e …

Read More »

Provimi per vendet e lira te punes

Diten e premte  date 09.10.2015 ora 12:00, u zhvillua ne ambientet e Bashkise Berat,provimi per vendet e lira te punes,ne zbatim te ligjit Nr.152/2013 “Statusi i nepunesit civil”neni 22.V.K.M Nr.143 date 12.03.2014 pika7,ndryshuar,per keto pozicione: Specialist Nivelit te larte te Prokurimeve Specialist Nivelit te Larte Planifikimit te Territorit ,Kontrollit dhe …

Read More »

Lista e konkurrenteve per vendet e lira te punes

Konkurrentet te ndare sipas pozicioneve Specialist i Nivelit te Larte Strategjie dhe Zhvillimi  1.Orest Ylli Zoto 2.Feridiola Sami Berberi 3.Ermelinda Pellumb Nebiu   Specialist Nivelit te larte te Prokurimeve 1.Petref  Bilbil Kondi 2.Denis Hysanj 3.Valentina Karabina   Specialist i nivelit te larte te bujqesise  1.Karafil Yzedin Bregu 2.Ilir Kadri Kanavace …

Read More »