Home / Njoftime (page 96)

Njoftime

Degjese publike ne Njesine Administrative Otllak

Eshte zhvilluar sot,degjesa publike ne Njesine Administrative Otllak,per propozimet per Hartimin e Projekt Buxhetit te vitit 2016.Disa nga kerkesat e te pranishmeve ne kete takim ishin: 1.Ndertimi i KUZ ne fshatrat Lapardha,Morave,Dyshnik 2.Furnizimi me uje te pijshem per fshatrat Qereshnik,Dyshnik 3.Ndricimi i fshatrave 4.Shtrimi i rrugeve me cakull 5.Ndertimi i …

Read More »

Takim bashkepunimi midis Bashkise Berat dhe Raiffeisen Bank Albania

U zhvillua sot,ne ambientet e Bashkise Berat,nje takim midis Kryetarit te Bashkise,z.Petrit Sinaj dhe perfaqesuesve te Raiffeisen Bank.Ne kete takim,Kryetari i Bashkise,vleresoi bashkepunimin midis Bashkise Berat dhe Raiffesisen Bank,e cila ka qene aktive dhe financuese ne projekte te ndryshme te Bashkise. Ne kuader te ketij bashkepunimi,z.Sinaj kerkoi ndehyrjen per rehabilitimin …

Read More »

Degjese publike per Hartimin e Plan Buxhetit 2016

U zhvillua ne Starove,ne Njesine Administrative Velabisht,degjesa e dyte publike,ne lidhje me propozimet per Plan Buxhetin e vitit 2016 te Bashkise Berat.Disa nga kerkesat e te pranishmeve ishin: Ndertimi KUZ ne fshatrat Velabisht,Starove,Bilce Nderhyrje ne rrugen Berat-Bilce Ndertimi i ures lidhese Mbrakull-Malinat Rehabilitimi i disa shkollave dhe qendrave shendetesore ne …

Read More »

Rehabilitimi pas prishjes se ndertimeve pa leje ne lagjen “Clirim”

Bashkia Berat ka ndërmarë një aksion për prishjen e ndërtimeve pa leje në lagjet e qytetit, të cilat kishin bllokuar rrugët, sheshet, objektet publike, duke u kthyer në gangrenë për qytetarët. Pas ndërhyrjeve të Inspektoriatit Ndërtimor dhe Policisë Bashkiake, është arritur që në lagjen ‘’Çlirim’’ të prishen rreth 150 ndërtime …

Read More »

Njoftim

Ne kuader te punes per Hartimin e Plan Buxhetit te vitit 2016,kane nisur takimet dhe diskutimet ne Njesite Administrative te Bashkise Berat.Diten e premte,date 06.11.2015 eshte zhvilluar takimi me kryetaret e fshatrave ne Njesine Administrative Sinje. 3 nga pikat qe jane premtuar per vitin 2016 nga Bashkia Berat ishin: Rikonstruksioni …

Read More »

Njoftim

Më 29-30 tetor 2015, grupi i biznesmenëve italianë organizoi një seri takimesh me aktorët kryesorë të fushës se turizmit të Beratit, për të diskutuar mundësi investimi dhe zhvillimi të zonës në të ardhmen. Shoqëruar nga presidenti i Federatës Shqiptare të Rafting z. Zamo Spathara u takuan me kryetarin e Bashkisë …

Read More »

Bashkëpunim me Komunën Norcia në Itali

Gjatë fundjavës së 24-25 tetorit, 2015 , Kryetari i Bashkisë Berat z.Petrit Sinaj i shoqëruar nga Presidenti i Federatës Shqiptare të Rafting, z. Zamo Spathara, vizitoi qytetet italiane Norcia dhe Orvieto në zonën e Umbrias. Kjo vizitë është një iniciativë bashkëpunimi midis dy qyteteve ( Beratit dhe Norcia) për zhvillimin …

Read More »

Hartimi i Planit të Veprimeve për Bashkinë Berat- përcaktohen prioritetet e punës për Bashkinë e re të Beratit

Reforma territoriale ka reduktuar njesitë e qeverisjes vendore në Shqipëri, nga 373 në 61 dhe si rezultat çdo njësi e qeverisjes vendore ka një rritje të ndjeshme në madhësinë gjeografike, popullatë dhe kompleksitetin operacional.Në përputhje me nevojat e Bashkive,USAID nëpërmjet programit PLGP (Programi i Qeverisjes Lokale) ka mbështetur në 3 …

Read More »

Lista e fituesve per vendet e lira te punes

Lista e fituesve per vendet e lira te punes sipas pozicioneve: 1.Specialist  Nivelit te larte te Prokurimeve      Valentina Karabina 2. Specialist Nivelit te Larte Planifikimit te Territorit ,Kontrollit dhe Planeve te Detajuara vendore     Mirjan Bregu 3.Specialist i nivelit te Larte te promovimit te turizmit      Mishela   Muxhaj 4.Specialist i Nivelit te …

Read More »

Transporti dhe Licensat Profesionale

Vizioni i Bashkisë së Beratit për administrimin e rrugëve dhe transportit publik synon një përqasje të integruar të zhvillimit ekonomik të qytetit, të përmirësimit të jetës së qytetarëve dhe të mbrojtjes së ambientit kundrejt zhvillimit të rrjetit rrugor dhe një transporti publik të shpeshtë, të shpejtë, të besueshëm dhe konfort. …

Read More »