Home / Njoftime (page 99)

Njoftime

Njoftim për shtyp i Fondacionit Shqiptaro Amerikan për Zhvillim

Eventi i Inagurimit të Zonës së Zhvillimit të Biznesit Berat (BID Berat) 12 Tetor 2014Çfarë është BID ? Zona e Zhvillimit të Biznesit është një Partneritet Publik Privat, I krijuar për të forcuar shërbimet publike dhe investimet. Fondacioni Shqiptaro Amerikan për Zhvillim( AADF), në programin e Sipërmarrjes, ka mbështetur krjimin …

Read More »

Kolonia e Artisteve Figurative

Çelet ne Berat Kolonia e Artisteve Figurative e cila do te zgjase per kater dite nga data 8-12Tetor. Në Koloni marin pjesë 52 artistë, piktore dhe skulptore nga Shqipëria dhe Kosova.Punimet e Kolonise se Artit do te ekspozohen në pedonalen e qytetit në datën 12 Tetor ora 10.00 .Ju mirëpresim

Read More »

Delegacion i Komunes Berat ne France

Delegacioni i Komunes Berat ne France zhvilloi sot ne daten 6 Tetor nje vizite zyrtare ne Bashkine Berat. Vizita u realizua ne kuadrin e vendosjes se lidhjeve te bashkepunimit ndermjet dy qyteteve, kryesisht lidhje ne fushen e kultures, artit, sociale, shkembimeve me te rinjte e qyteteve dhe komuniteteve. Kryetar i …

Read More »

Festa e Kurban Bajramit

Ditën e Shtunë me rastin e Kurban Bajramit në orën 11.00, stafi i Bashkisë Berat zhvilloi një vizitë në Medresenë e Beratit.Në orën 16.00 Medreseja e Beratit ne bashkëpunim me Bashkinë Berat shpërndanë ndihma për njerëzit në nevojë

Read More »

Njoftim per Vend te Lire Pune

Ne zbatim te ligjit 152/2013 “Statusi i nepunesit civil”,V.K.M Nr.143 date 12.03.2014pika7,Bashkia Berat shpall konkursin per nje vend te lire  pune ne pozicionin: SPECIALIST Nivelit te larte te Finances Pozicioni :Sp.NL.Rregjistrimi dhe vleresimi Kandidati duhet te plotesoje kerkesat e pergjithshme ne nenin 12 te ligjit Nr. 152/2013 “Statusi i nepunesit …

Read More »

Njoftim per Vend te Lire Pune

Ne zbatim te ligjit 150/2013 “Statusi i nepunesit civil”,V.K.M Nr.143 date 12. 03. 2014 pika7, Bashkia Berat shpall konkursin per nje vend te lire  pune ne pozicionin: SPECIALIST Nivelit te larte te Auditit ne Drejtorin e Auditit Kandidati duhet te plotesoje kerkesat e pergjithshme ne nenin 12 te ligjit Nr. …

Read More »

Thirrje Biznesit te Gjelber

Për PARTNERITET me 2 shkolla 9 vjeçare të qytetit të Beratit për blerjen e bimëve dekorative të prodhuara në fidanishtet e shkollës Qendra Mjedisore për Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (EPER Center) dhe Bashkia Berat në bashkpunim me Ministrine e Arsimit dhe Sporteve dhe me mbështetjen e REC Shqipëri në kuadër …

Read More »

Vende te Lira Pune

Ne zbatim te ligjit Nr. 150/2013 “Statusi i nëpunësit civil”neni 22.V.K.M Nr. 143 date 12.03.2014 pika 7, ndryshuar Bashkia Berat shpall konkursin per nje vend te lire  pune ne pozicionet: SPECIALIST Nivelit te larte te Prokurimeve (2 vende) Specialist Nivelit te Larte Planifikimit te Territorit, Kontrollit dhe Planeve te Detajuara …

Read More »

Pyetesor per Sistemin e Gjelberimit ne Qytetin e Beratit

Qendra Mjedisore për Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (EPER) dhe Bashkia Berat është duke realizuar projektin “Shkollat Ekologjike në Qytetin Tim”. Ky projekt është bërë i mundur nga një grant i REC në kuadër të programit SENiOR-A “Mbështetje për Organizatat Mjedisore të Shoqërisë Civile në Shqipëri”. Ky program është financuar nga Qeveria …

Read More »