Home / Aktivitete (page 29)

Aktivitete

Investitorët italianë vizitojnë Beratin

Më 29-30 tetor 2015, grupi i biznesmenëve italianë organizoi një seri takimesh me aktorët kryesorë të fushës se turizmit të Beratit, për të diskutuar mundësi investimi dhe zhvillimi të zonës në të ardhmen. Shoqëruar nga presidenti i Federatës Shqiptare të Rafting z. Zamo Spathara u takuan me kryetarin e Bashkisë …

Read More »

Takimi me zv/ministrin Dalipi

Planifikimi urban i Bashkive të reja , zhvillohen diskutimet teknike me stafin e Bashkive. Në ambientet e Qendrës Kulturore Berat, në datën 26 Tetor, u zhvillua takimi i përbashkët ndërmjet përfaqësuesve të Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Agjensië Kombëtare të Planifikimit të Territorit, në bashkëpunim me Bashkitë Berat, Kuçovë, Poliçan, …

Read More »

Vizita e ministres Gjermeni ne Bashkine Berat

Ministrja e Zhvillimit Urban Znj.Eglantina Gjermeni kreu sot nje vizitë në qytetin e Beratit. Gjatë takimit me Kryetarin e Bashkisë Z. Petrit Sinaj, u diskutua mbi ecurinë e investimeve në Berat, të cilat janë duke u financuar nga Qeveria Shqiptare nëpërmjet Fondit të Zhvillimit të Rajoneve. Janë duke u realizuar …

Read More »

Takimi me kryetare bashkie Arbereshe

Sot Kryetari i Bashkise Berat Z. Petrit Sinaj, kreu nje takim me tre  Kryetare Bashkie nga Rajonet Arbereshe ne Itali; Kryetaret e Komunave Arbereshe , Alessandor Tochi ( komuna Civita), Antonio Ponillo( komuna Vaccarizzo Albanese ) dhe Z. Ferdinando Noccilli ( Komuna Spezzano) . Takimi u realizua ne kuadrin e javes …

Read More »

Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj në diten e Trashegimise Kulturore

Ne diten boterore te trashegimise kulturore Bashkia e Beratit dhe DRKK u impenjuan ne nje sere aktivitetesh, te cilat kishin ne epiqender pikerisht ruajtjen, promovimin, apo edhe evidentimin e vlerave qe qytetit te Beratit nuk i mungojne.Keshtu, ne kete dite kryetari i bashkise z.Petrit Sinaj e ka vene theksin tek …

Read More »

Udhetim studimor ne Kosove, 22-24 Prill 2015

Udhetim Studimor ne Kosove “Ndarja e pervojes dhe e mesimeve te nxjerra nga Administrimi i te Ardhurave te Veta dhe Takses mbi Pronen ne Kosove” Prill 22 – 24, 2015       Nepermjet diskutimeve me eksperte te larte te Kosoves dhe me ata qe jane te perfshire drejteperdrejt ne …

Read More »

Dhënia e Certifikatës

Foto nga ndarja e certifikatave per Specialistet e Fondacionit Shqiptar-Amerikan per Zhvillim dhe Mjeshtrit e Gurit, të cilët dhanë një kontribut të çmuar në rikonstruksionin e Shëtitores dhe Sheshit kryesor të qytetit. Emrat e tyre janë: Oltion Dervishi, Ridvan Troshani, Ilirjan Kenaj, Ferdinand Hoxha, Selim Qamo, Arben Dani, Grigor Tavo, …

Read More »

Bashkepunim me Universitetin Epoka

Bashkia Berat bashkëpunon ngushtë me Universitetin Epoka Tirane. Me poshte foto nga vizita e fundit studimore qe studentet e arkitektures së Universitetit Epoka kryen ne Berat.

Read More »

Delegacion i Komunes Berat ne France

Delegacioni i Komunes Berat ne France zhvilloi sot ne daten 6 Tetor nje vizite zyrtare ne Bashkine Berat. Vizita u realizua ne kuadrin e vendosjes se lidhjeve te bashkepunimit ndermjet dy qyteteve, kryesisht lidhje ne fushen e kultures, artit, sociale, shkembimeve me te rinjte e qyteteve dhe komuniteteve. Kryetar i …

Read More »