Home / Aktivitete / Dhënia e Certifikatës

Dhënia e Certifikatës

Foto nga ndarja e certifikatave per Specialistet e Fondacionit Shqiptar-Amerikan per Zhvillim dhe Mjeshtrit e Gurit, të cilët dhanë një kontribut të çmuar në rikonstruksionin e Shëtitores dhe Sheshit kryesor të qytetit.

Emrat e tyre janë: Oltion Dervishi, Ridvan Troshani, Ilirjan Kenaj, Ferdinand Hoxha, Selim Qamo, Arben Dani, Grigor Tavo, Alfred Shehi, Nikolin Qato, Lavdimir Qamo.