Home / Aktivitete / Koncerti Ballkanik i Femijeve

Koncerti Ballkanik i Femijeve

Koncerti Ballkanik me grupe femijesh artiste nga Kosova, Maqedonia, Bulgaria, Rumania dhe vizita ne ambientet e Bashkise Berat.