Home / Njoftime (page 102)

Njoftime

Programi i Lidershipit të Vizitorit

Në kuadrin e Programit të Ambasadës së SHBA-së për Lidershipin e Vizitorit, në 26 janar Kryetarët e Bashkive Sarandë, Berat, Elbasan, Kuçovë dhe Kashar u nisën për në SHBA, për të marrë pjesë në një program trajnimi për çështje të administrimit në qeverisjen vendore. Të përzgjedhurit për këtë trajnim përfaqësojnë …

Read More »

Ekspozitë Fotografike

Galeria e Arteve “Edward Lear” ka kenaqesine t’Ju ftoje ne ekspoziten fotografike: “AFRESKET E CETIREVE, NJE RRUGETIM NGA STILI PASBIZANTIN NE ATE LAIK”. Kjo ekspozite realizohet nen perkujdesjen e Mitropolose se Shenjte te Beratit dhe Bashkise Berat. Cermonia e hapjes behet diten e Enjte, me date 24 Janar, 2013, ne …

Read More »

Programi Global Commerce Licence

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Berat në Bashkëpunim me Dhomën Ekonomike Evropiane ofrojnë arsimin dhe certifikim online falas. Programi i përzgjedhur është Licensa Globale e Tregtisë, një program i njohur në mënyrë ndërkombëtare nga Këshilli i Akreditimit Amerikan-Evropian për Arsimin e të Rinjve. Ky program vlerësohet me 30 kredite Evropiane, …

Read More »

SHQIPËRIA NË VITIN 1912

Me rastin e shpalljes të 100-vjetorit të Pavarësisë, ambasada e Francës në Tiranë dhe Qendra e Studimeve Albanologjike prezantojnë dokumentarin SHQIPËRIA në VITIN 1912. Sot, datë 22 Nëntor 1912, në Pallatin e Kulturës Margarita Tutulani.

Read More »

Artistë nga Austria Ekspozojnë në Shqipëri

Galeria e Arteve “Edward Lear” në Berat  në bashkëpunim me “xion” në kuadrin e “100 Vjetorit të Pavarësisë dhe “Ditëve Austriake” organizojnë ekspozitën: “ARTISTET nga AUSTRIA ekspozojnë në SHQIPERI”. Janë veprat e piktorëve bashkëkohorë CHRISTIAN KVASNICKA / Enzesfeld, GERHARD STERNHEIM / Wien, LUIGI LA SPERANZA / Wien, WOLFGANG SINWEL / …

Read More »

Njoftim për vend të lirë pune

Në zbatim të ligjit Nr. 8549 datë 11.11.1999 “Statusi i Nëpunësit Civil” neni 13, V.K.M Nr. 231 datë 11.05.2000 pika 7 për “Pranimin në shërbimin civil dhe periudhën e provës”, V. Këshillit Bashkiak nr. 57, datë 21.12.2011, Urdhrit të Kryetarit të Bashkisë Nr. 240, datë 07.08.2012, Bashkia Berat shpall konkursin …

Read More »

Java e Kulturës Italiane

Ne kuadrin e “Javes se XII-të te gjuhes Italiane ne Bote” Konsullata Italiane në Vlorë në bashkëpunim me Bashkinë Berat, organizon shfaqje filmi në sallën e Bibliotekës “Vexhi Buharaja” Data 16 tetor 2012, ora 1700   Filmi Scialla Data 26 Tetor 2012, ora 1700  Filmi “Nessuno mio puo giudicare” Data 30 …

Read More »

Kurs trajnimi mbi menaxhimin e integruar të Siteve të Trashëgimisë Kulturore

Në kuadrin e projektit  SUSTCUTL “ Arritja e qendrueshmërisë nëpërmjet një këndvështrim të integruar të trashëgimisë kulturore’’ , financuar nga BE, në datat 17-19 Tetor 2012, organizohet kursi i trajnimit për 20 specialistë të trashëgimisë kulturore të qytetit të Beratit. Kursi synon dhënien e njohurive pjesëmarrësve, mbi përgatitjen dhe integrimin …

Read More »

Tetori Gjerman në Berat

Ambasadorja e Republikës Federale të Gjermanisë, znj. Carola Müller-Holtkemper, dhe Kryetari i Bashkisë Berat, z. Fadil Nasufi, kanë nderin t’ju ftojnë në çeljen e ekspozitës fotografike Trashëgimia Botërore në Gjermani Ditën e hënë, më 15 tetor 2012, në orën 11:00 në Galerinë e Artit Edward Lear, Berat. Ekspozita do të …

Read More »