Home / Aktivitete (page 19)

Aktivitete

Konsultimi publik për projektin ‘’ “Rehabilitimi i rrugës me kalldrëm të Kalasë “Mihal Komneno” dhe i pikes panoramike “Tabja”

U zhvillua sot konsultimi publik për projektin ‘’ “Rehabilitimi i rrugës me kalldrëm të Kalasë “Mihal Komneno” dhe i pikes panoramike “Tabja”, prezantuar nga specialistë të Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Fondit Shqiptar të Zhvillimit . Gjatë takimit u diskutua mbi ‘’ Kuadrin mjedisor dhe social të projektit si dhe …

Read More »

Takimi per implementimin e projektit PEFA

Bashkia Berat eshte perzgjedhur nje nder tre bashki nepermjet mbeshtetjes se qendrueshme te Ambasadës Zviceriane ne implementimin e nje projekti pilot, behet fjale per metodologjine e përdorur gjeresisht ne bote te quajtur PEFA ( Public Expenditure and Financial Accountability / Shpenzimet publike dhe pergjegjshmeria financiare), instrument i krijuar nga BE …

Read More »

Ceremonia e dhenies se titullit “Qytetar Nderi ” z.Pierre Pandeli Simsia

Sot, ne ambientet e Pallatit te Kultures ” Margarita Tutulani ” ,me vendim te Keshillit Bashkiak ,Kryetari I Bashkise Berat z.Petrit Sinaj, I dorezoi titullin me te larte “Qytetar Nderi” ,z.Pierre Pandeli Simsia, duke rikonfirmuar keshtu qartesisht edhe vendosmerine e Bashkisë se re te Beratit per identifikimin, vleresimin e promovimin …

Read More »

Festa e Miqesise

Qyteti i Beratit me një atmosferë super festive J.Turtle Band, Devis Xherahu dhe Vaskë Curri, mbrëmjen e djeshme Live në skenë tek “Festa e Miqësisë”! Fundjava vijon me muzikë, argëtim dhe Euro 2016 në ‘’Festën e Miqësisë’’.

Read More »

Ekspozita ” Art Durres 2016 “

Bashkia Berat, ne kuader te nismes se bashkepunimit me artistet mbarekombetare, celi dje ne ambientet e Galerise se Arteve “Edward Lear” ekspoziten “Art Durres 2016”, me autore nga qyteti Durresit te njohur ne teknikat e zhanerit te arteve figurative.Veprat e prezantuara jane peisazhe dhe kompozime.Ekspozita do te qendroje e hapur …

Read More »

Takimi me Ambasadorin Francez

Ambasadori Francez Z. Bernard Fitoussi deklaron : ‘’ Berati -Qyteti më i famshëm në Botë’’ Ambasadori i Francës në Shqipëri Z.Bernard FITOUSSI në takim me Kryetarin e Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj, deklaron mbështetjen për projektet për rehabilitimin e qytetit. ’’Turistët Francezë të entuziazmuar pas Beratit’’ Gjatë një takimi me …

Read More »

Takimi me Perfaqesues te Ambasadës Zviceriane

Përfaqësues të Misionit të Ambasadës së Zvicrës në Shqipëri, gjatë një diskutimi me stafin e Bashkisë Berat mbi procesin e decentralizimit dhe ecurinë e zbatimit të reformës territoriale në Bashkinë e re të Beratit. Takimi zhvillohet në kuadër të hartimit të strategjisë së mbështetjes financiare të Qeverisë Zvicerianë për Shqipërinë …

Read More »

Dita e Rusisë

Gjatë pritjes për nder të Ditës së Rusisë , organizuar nga Ambasada Ruse në Shqipëri në datën 9 Qershor 2016. Të pranishëm N/Kryetarja e Bashkisë Znj.Teuta Mucogllava dhe përfaqësues të Bashkisë Berat, të cilët diskutuan me Z.Aleksandër Karpushin- Ambasador i Rusisë në Shqipëri dhe me kolegë të Ambasadës Ruse mbi …

Read More »

Koncert instrumental vokal

BASHKIA BERAT,QËNDRA KULTURORE “MARGARITA TUTULANI” ORGANIZUAN SOT KONCERTIN INSTUMENTAL-VOKAL. NË KËTË EVENT MORËN PJESË FORMACIONI I HARQEVE “TINGUJ DHE MONUMENTE” SI EDHE ORKESTRA SIMFONIKE E QYTETIT. DREJTUES MUZIKE- GËZIM BELEGU & ALBI KADENA DIRIGJENT- FATBARDH DERVISHI LIBRETI -SHPËTIM DYRMISHI.

Read More »