Home / Aktivitete / Koncert instrumental vokal

Koncert instrumental vokal

BASHKIA BERAT,QËNDRA KULTURORE “MARGARITA TUTULANI” ORGANIZUAN SOT KONCERTIN INSTUMENTAL-VOKAL. NË KËTË EVENT MORËN PJESË FORMACIONI I HARQEVE “TINGUJ DHE MONUMENTE” SI EDHE ORKESTRA SIMFONIKE E QYTETIT.
DREJTUES MUZIKE- GËZIM BELEGU & ALBI KADENA
DIRIGJENT- FATBARDH DERVISHI
LIBRETI -SHPËTIM DYRMISHI.